Rode wijn

Lekkere rode wijn kopen: maak uw maaltijd compleet!

Rode wijn van Hoeve Nekum is een uitstekende keuze bij een groot aantal gerechten. Onze rode wijn is geproduceerd met Pinot Noir druiven van ons eigen wijngoed. Het resultaat is een middelzware Pinot Noir, die veel liefhebbers zal aanspreken. Onze Pinot Noir wijn past goed bij witvlees, lamsvlees, gevogelte en rijpere visgerechten. U kunt online onze rode wijn kopen, of op zaterdagen van 10.00 tot 17.00 op ons landgoed te Maastricht (Nekummerweg 31).

Pinot noir: rijkdom uit de Bourgogne in Nederland

De wereldberoemde pinot noir druif komt oorspronkelijk uit de Bourgogne. Door het gunstige klimaat in het Jekerdal, kunnen wij deze druiven ook in Nederland verbouwen. Onze Pinot Noir is vol van smaak, maar niet te zwaar. U kunt hem bijvoorbeeld serveren bij vleesgerechten zoals fazant. In de Pinot Noir van Hoeve Nekum zit een klein percentage van de Dakapo druif. Deze druif staat bekend om haar mooie rode kleur. Op deze manier krijgt onze pinot noir zijn typische ‘Hoeve Nekum’ kleur.

Rode wijn voor elke gelegenheid

Onze middelzware pinot noir past goed bij verschillende (wit) vlees gerechten, maar is ook smaakvol tijdens een avond borrelen. Als u ’s avonds graag een goede fles rode wijn serveert bij een sterke Franse kaas of andere borrelhapjes, is de pinot Noir van Hoeve Nekum een uitstekende keuze.

Rode wijn bestellen

U kunt onze rode wijn kopen in de webshop, of in onze fysieke winkel in Maastricht. In onze webshop kunt u eenvoudig bestellen. Voor bestellingen geldt een minimum van 6 flessen (dit kunnen verschillende wijnen zijn). Wij verzenden uw pakket kosteloos met bezorgservice DHL en een levertijd van 3-5 werkdagen. Bij vragen of opmerkingen over onze producten kunt u het het contactformulier invullen of een mail sturen naar info@hoevenekum.nl.

In onze vestiging in Maastricht voorzien wij u graag van persoonlijk advies om de beste en lekkerste rode wijn te kopen. Wij hebben voor iedere wijnliefhebber wel wat wils!

Actieve filters

Heeft u nog vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen of uw vraag stellen via het contactformulier.

Contact